top of page

WIE ZIJN WIJ?

‘New Life Entertainment’ (NLE)  is een productiehuis dat zich richt op het brengen van: Theater, Muziektheater & Musicals in en rond de omgeving van Aalst. Naast het produceren biedt de ‘New Life Academy’ (NLA)  een deeltijdse Theater- & Musicalopleiding aan voor kids, teens en adults vanaf 8 jaar! De enige echte Aalsterse Theater- & Musicalschool waar de lessen gegeven worden door professionele/gediplomeerde docenten.

DSC_9676-min.jpg

ONZE MISSIE

New Life wil musical/theater & entertainment brengen dat mensen niet onberoerd laat. Emotie en beleving staan centraal bij ons. Daarnaast willen we jong talent opleiden en wegwijs maken in de wereld van musical en theater door middel van onze Academy. Mensen de mogelijkheid geven om dezelfde passie die wij als team hebben te ontdekken en te ontplooien.

OPRICHTING

'New Life Entertainment' werd opgericht op 1 juli 2020.

Niet veel later volgde de oprichting van de 'New Life Academy' in september 2021. Allesomvattend heet de vereniging 'New Life' die sinds 2024 officieel erkend is door de Stad Aalst. Beiden werden opgericht door Tjorven Pletinckx-Swinnen, die tevens bezieler is van het geheel. Tjorven heeft jarenlange ervaring in de culturele sector, dit werd al van kinds af door vader Marc meegegeven. Marc overleed op Tjorven zijn 10-jarige leeftijd aan de vreselijke ziekte: kanker.

“Het was altijd al een droom van mijn vader om te doen waar ik nu mee bezig ben.” Aldus Tjorven. “New Life” is daarbij ook een ode aan zijn vader, die gewezen ondervoorzitter is van koninklijke toneelvereniging “Nieuw Leven” – Aalst. Theater & Musical gaven hem positiviteit en de kracht om door te zetten in het leven, net zoals bij zijn vader in de strijd, die hij jammer genoeg verloor. 

Eervolle vermeldingen:

Marc Pletinckx-Swinnen († 01/01/2010)

Emiel Rubbrecht († 01/08/2023)

Dagmar Rubbrecht

Het voltallige Team (van vroeger en nu)

Zonder deze personen stond deze vereniging nergens!

Bedankt voor alles...

42.JPG
bottom of page