top of page

PARTNERS

Stad Aalst – Aalst Sport

Ontwerp zonder titel (87).png

CC De Werf - Aalst

Ontwerp zonder titel (88).png

Dat theater & musical sportdisciplines zijn, dat wisten we al! Daarom werken wij vanaf nu samen met Stad Aalst, Aalst Sport en Sport AG. Het Sportcomplex Schotte is een multifunctioneel en hypermodern sportcentrum, centraal gelegen en vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast is er ruime gratis parking voorzien voor al onze leden.

CC De Werf is het belangrijkste cultuurhuis van de stad Aalst. Het is centraal gelegen tussen de Molenstraat en de Onderwijsstraat, op 5 minuten wandelafstand van de Grote Markt en op 10 minuten van het station.
 

Het gebouw bevat een foyer/exporuimte en 10 publieke evenementenzalen. Onze voorstellingen gaan door in de kleine zaal met een capaciteit van 200 personen en in de schouwburg met een capaciteit van 599 personen!

Bieziebie - Waar creativiteit thuis is

Ontwerp zonder titel (85).png

Wil je je zangtechniek bijschaven? Kom je liever alleen of zijn onze groepslessen iets voor jou? Wil je jezelf leren begeleiden op piano of eigen songs schrijven? Voor ieder wat wils met Music Coaching op maat bij Bieziebie!

TB Productions - licht, geluid, foto & video

Ontwerp zonder titel (89).png

Van klein tot groot, van theater tot live shows. Event reportages tot product fotografie. Multicam tot video captatie en van video edit tot live stream. Bij TB Productions kunnen ze het allemaal.

OC De Looierij - Eventlocatie

Ontwerp zonder titel (86).png

Deze voormalige vellenfabriek werd door de VZW Parochiale Werken helemaal gerenoveerd tot een modern Ontmoetingscentrum met een grote zaal voor zo’n 150 personen, een professionele keuken en een vergaderzaal voor zo’n 30-tal personen.

Desomville - When authenticity matters

Ontwerp zonder titel (83).png

Welkom bij Dessomville: een gerenommeerd familiebedrijf waar tastbare zorg, verrassende inspiratie en authentieke relaties centraal staan. U en ik, wij zijn ondernemers pur sang. Elk in ons eigen vak ademen we passie in en uit. We streven ernaar om waarde te bieden op vele vlakken: gaande van producten van topkwaliteit tot doorgedreven klantgerichtheid en service. Vraagt u naar ons DNA , dan stropen we de mouwen op: onze klanten ont-zorgen, hun passie aanwakkeren en betrokken zijn, daar staan wij voor. Dankzij ons doordacht en betrokken partnership kunt u bezig zijn met wat voor uw zaak echt telt. Wij zorgen voor de rest. Uw succes is onze overwinning, dat is onze voornaamste drijfveer.

LesStress - Acoustic Music

LesStress.png

Bandleden:
Emile - zang & gitaar / Thomas - gitaar / Lauren - zang / Joost - keys & brass / Dieter - brass

KTV Nieuw Leven - Aalst

Ontwerp zonder titel (91).png

Nieuw Leven werd opgericht in 1966 en is aangesloten bij OpenDoek vzw. Op 6 maart 2016 vierden we ons 50 jarig bestaan en werden we dan ook de koninklijke toneelvereniging Nieuw Leven Aalst. Naast enkele anciens bestaat de groep uit een bende jonge gedreven mensen die een nieuwe wind door de vereniging laten waaien

SPONSORS

1.png

Wij zijn nog op zoek naar sponsoren die onze vereniging een duwtje in de rug willen geven!

Bent u zelfstandige, heeft u een eigen zaak of kent u iemand in uw familie/vriendenkring? Of bent u bijzonder sympathiek naar onze vereniging, dan is dit misschien iets voor u!

Wacht niet langer en bekijk via onze sponsorbrochure wat wij u te bieden hebben!

~ 100% fiscaal aftrekbaar ~

bottom of page