top of page
Miniatuur - Musical Zomerkampen 1920x1080.png

HOU JIJ VAN ZINGEN, DANSEN EN ACTEREN? BEN JIJ NOG OP ZOEK NAAR EEN SUPERTOF KAMP IN DE ZOMERVAKANTIE? KIES DAN VOOR DE MUSICAL ZOMERKAMPEN VAN DE NEW LIFE ACADEMY!

Ben jij klaar om te schitteren in de spotlights? Ons musical zomerkamp biedt jou de unieke kans om samen met gediplomeerde professionals te leren zingen, dansen en acteren. Naast deze vaardigheden leer je ook samenwerken, repeteren en danspasjes/zangnummers instuderen. En het beste van alles: op het einde van de week mag jij jouw talenten tonen tijdens een spetterende show! Dit is niet alleen een fantastische ervaring, maar ook jouw kans om de (eerste) stapjes te zetten richting het grote podium. Schrijf je nu in en maak deze zomer onvergetelijk!

INSCHRIJVEN VERPLICHT!

INBEGREPEN BIJ JOUW INSCHRIJVING:

VERZEKERING!

MASTERCLASSES!

VIJF DAGEN PLEZIER!

PROFESSIONELE BEGELEIDING!

TOONMOMENT OP HET EINDE VAN HET KAMP!

NLE (113 van 158)_edited.jpg

PRAKTISCH

Wanneer?

8 - 12 juli 2024

Leeftijd?

8 TOT 26 JAAR

Prijs?

REGULIERE PRIJS VAN €175,-

Waar?

OC DE LOOIERIJ
DEKKERSWEG 4, 9308 GIJZEGEM (AALST)

Vriendjes?

SCHRIJF JE SAMEN IN MET BROER, ZUS, VRIEND OF VRIENDIN & KRIJG BEIDEN EEN KORTING VAN €25,-

ZO ZIET JOUW ZOMERKAMP ERUIT:

Dag 1 - Welkom in de wereld van musical!

Bij onze musical zomerkampen begint jouw avontuur vanaf het moment dat je jezelf aanmeldt tussen 8u00 en 9u00 bij onze balie. Je ontmoet er niet alleen jouw mede-kampgenoten, maar ook de regisseur van de musical. Samen lezen jullie voor de eerste keer het script door en geef je aan welke rol jouw voorkeur heeft. 

In de namiddag ontmoet je jouw zangcoach, die jouw talenten naar nieuwe hoogtes zal tillen.

Je begint met het aanleren van alle songs en krijgt meteen persoonlijke tips om nog beter te worden. Na een intensieve dag eindigt het kamp om 17u en ga je vol energie terug naar huis.

Dag 2 - Dansen & Zingen op nieuwe hoogten!

Ben jij klaar om jouw dansmoves naar een hoger niveau te tillen? Onze choreograaf laat je zweten met energieke passen die perfect passen bij het vers ingestudeerde zangmateriaal. Zorg er dus zeker voor dat je elke dag een energiek lunchpakket bij hebt! Na de middag ga je verder met het instuderen van de rest van de songs en ontdek je nieuwe manieren om jouw zangtalent te verbeteren.

Dag 3 - Voorbereiding op het grote optreden!

De derde dag van ons musical zomerkamp staat volledig in het teken van de voorbereiding op het grote optreden. De regisseur leert je alles over de betekenis achter de scènes, de handelingen die erbij horen en hoe je als personage reageert op de andere acteurs. Door het noteren van belangrijke ‘notes’ in je script, zal je deze aanwijzingen nooit vergeten en kan je je optimaal voorbereiden op het echte werk.

En dat is nog niet alles! Als toekomstige sterren van het podium, is het belangrijk dat jouw kostuum en rekwisieten perfect passen bij jouw personage. Daarom krijg je van de regisseur de opdracht om hier zelf naar op zoek te gaan.

Dag 4 - Repteren, oefenen & nog eens repeteren!

Dit is de dag waarop alles samenkomt. Na dagenlang oefenen en repeteren, is het moment eindelijk daar om de puntjes op de 'i' te zetten. Tijdens de ochtendsessie herhaal je alle danspassen en leer je hoe je van de ene scène naar de andere overgaat met een naadloze choreografie. Het stuk begint vorm te krijgen en langzaamaan zie je het resultaat van al je harde werk.

Na de middagpauze heb je een laatste sessie met de zangcoach. Samen herhalen jullie al het geoefend materiaal, zoals het ritme, de algemene sound en eventuele meerstemmigheid. Je oefent enkele songs met dans voor de eerste keer in volledige kledij, waardoor je je helemaal kan inleven in je personage.

Dag 5 - TIME TO SHINE!

De grote dag is dan eindelijk aangebroken! Om er zeker van te zijn dat je volledig voorbereid bent op het spannende toonmoment, krijg je in de ochtend een laatste, langzame doorloop van de voorstelling met de choreograaf, zangcoach en regisseur. De laatste details worden doorgenomen, de wissels worden geoefend en de bewegingen worden verder verfijnd. Na de middagpauze is het tijd voor de generale repetitie, waarna je de laatste aanwijzingen ontvangt om het stuk nog beter te maken.

 

Om 19u30 arriveren je familie en vrienden, en jij staat te popelen om te laten zien wat je de afgelopen week hebt geleerd. TIME TO SHINE!

€175,-_edited.png
Musical zomerkamp Infobrochure 2024.png
_DSC9800-min

INSCHRIJVEN VERPLICHT!

bottom of page