top of page
Ontwerp zonder titel (76).png

Skrölan Pletinckx-Swinnen

Skrölan Pletinckx-Swinnen is al jarenlang gepassioneerd Theater- & Musicalliefhebber. Zo stond ze al op acht-jarige leeftijd op de planken bij Jeugdtheater 'Prikkel', 'Koninklijke toneelvereniging Nieuw Leven' en deed ze tijdens stages twee jaar ervaring op bij 'Musical On Stage'.

 

Tijdens haar tienerjaren sleepte ze twee nominaties in de wacht, namelijk voor 'Aankomend talent' & 'Verdienstelijk aankomend talent' uitgereikt door 'Opendoek vzw' voor de rollen in “De lingerie van meneer Henri” en “De woonkamer” waar ze maar liefst vijf verschillende rollen vertolkte.

Skrölan behaalde haar diploma Woordkunst-Drama aan de Kunsthumaniora te Brussel in 2014. Daarnaast was ze naast de lessen voltijds op de planken te vinden en vond na twee jaar ook haar passie in de Orthopedagogie, waarin ze haar bachelor diploma behaalde.

Binnen 'New Life' hoopt ze haar 'Aankomende talenten' over te brengen op de leerlingen. Staat ze in voor de pedagogische begeleiding van de leerlingen en draait ze mee achter de schermen bij de producties.

Verder vormt Skrölan samen met haar broer het bestuur van de vereniging.

bottom of page