top of page
Ontwerp zonder titel (75).png

Aiko Janssens

Aiko Janssens is al van jongs af aan gepassioneerd door acteren, een liefde die hij heeft gekoesterd sinds zijn 7e jaar toen hij begon met acteren aan de lokale toneelacademie te Asse.

 

Zijn toewijding aan het vak leidde hem naar verdere studies aan de kunsthumaniora Brussel en later het conservatorium van Antwerpen, waar hij een diepgaand begrip ontwikkelde van hoe podiumkunst het best tot zijn recht komt, een inzicht dat hij actief heeft toegepast en verfijnd.

Van zijn rollen in de serie 'Hoodie' op Ketnet tot zijn vertolking van George Wilson in 'The Great Gatsby, the immersive experience', en van zijn werk als drama- en toneelleraar in diverse culturele centra, heeft Aiko een veelzijdige ervaring opgebouwd op alle gebieden van acteren, zowel op het podium als voor de camera, en ook in het overbrengen van zijn kennis en ervaring aan zowel kinderen, jongeren alsook volwassenen.

Bij ‘New Life’ is Aiko medeverantwoordelijk voor de acteerlessen en draagt hij als creatief teamlid bij aan alle producties. Zo nam hij al enkele regies voor zijn rekening.  

bottom of page