top of page
Ontwerp zonder titel (78).png

Debbie Jacob

Debbie Jacob zingt al van zolang ze het zich kan herinneren. Op haar 9 jaar startte ze met muzieklessen aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst, waar ze voor het instrument piano koos. Ze kreeg les van Tineke Bombeeck die vanaf de middelbare graad het vak “begeleidingspraktijk” aanbood, naast het aanleren van klassieke stukken.

 

Dat was voor Debbie het startpunt als singer-songwriter, waarbij ze zichzelf leerde begeleiden op piano. Ze schrijft Nederlandstalige en Engelstalige muziek en in 2014 eindigde ze als 3e finaliste in het tv-programma “De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen”.

Op haar 17 jaar begon Debbie privé-zanglessen te volgen bij Mind The Voice, waar ze op haar 22 jaar de kans kreeg om zelf als zangcoach aan de slag te gaan. 5 jaar later besloot ze haar eigen weg op te gaan en startte ze met privé-zanglessen in Aalst onder de naam Bieziebie, als onderdeel van haar gezinsbedrijf Musits. Ondertussen geeft ze ook duo-lessen, groepslessen, stages en workshops. Ook voor songwriting en begeleidingspraktijk zijn mensen bij haar aan het juiste adres.

Debbie heeft altijd al een grote voorliefde gehad voor musical en houdt enorm veel van meerstemmige zang. De samenwerking met 'New Life' spreekt dus voor zich! Elke kans om haar passie voor muziek en musical te delen met anderen en leerlingen te zien stralen wanneer ze op het podium staan, grijpt ze met beide handen! Dus: let’s go for it! Debbie staat binnen 'New Life' in voor de muzikale leiding van de producties en geeft daarnaast de zanglessen bij de Academy. 

bottom of page