top of page
Ontwerp zonder titel (79).png

Margot Bosmans

Nog voor Margot kon spreken was ze al aan het zingen. Soms heb je zo van die kinderen en Margot (‘98) was daar één van. Op haar 2,5 jarige leeftijd begon ze met danslessen en is sindsdien nooit gestopt. Ze deed muziekacademie van haar 8-12 jaar en ging vervolgens naar De!Kunsthumaniora in Antwerpen waar ze 3 jaar hedendaagse dans studeerde.

 

Sinds 2015 zit Margot in de danscompagnie “ChoreoAtelier” met als choreograaf/docent Karen Pauwels. In 2022 studeerde ze af aan het Koninklijk conservatorium van Brussel voor een bachelor in Musical. Het komende academie jaar studeert Margot nog verder voor een educatieve bachelor specifiek voor Musical.

Sinds haar opleiding was Margot te zien in het ensemble van “Sneeuwwitje” en “Robin Hood & Ik” van Deep Bridge en “Rosa.” van TG Vagevuur. Verder zat ze in een Musical reclamespot van Google “Workspace” en gaf ze Musical lessen in Schaarbeek en begeleidde ze kampen. Daarnaast is ze te zien als goochelaarsassistente, als danseres in een musical dinnershow en speelde ze mee als ensemble in spektakelmusical 'Red Star Line' van Studio 100.

Binnen 'New Life' staat Margot in voor de danslessen en choreografieën/stagings van alle projecten.

bottom of page