top of page
Ontwerp zonder titel (81).png

Timothy Boeykens

Timothy Boeykens heeft al jaren ervaring in de culturele sector en was al betrokken bij talloze evenementen zoals o.a. concerten, festivals, musicals, theater- & dansvoorstellingen en nog zo veel meer!

Zelf behaalde hij zijn diploma Podiumtechnieken aan de Kunsthumaniora te Brussel. Een licht- of geluidsplan opstellen en uitvoeren is voor deze jonge ondernemer geen enkel probleem. Zelf liet hij zijn technische passie uitgroeien tot het opstarten van zijn eigen light & sound bedrijf genaamd 'TB Productions'.

Binnen 'New Life' is Timothy onze vaste technieker. Hij staat in voor de technische leiding van elk project. Hij staat het voltallige team van 'New Life' bij voor alle technische noden.

Timothy zal er alles aan doen om elke leerling en artiest zo goed mogelijk technisch te ondersteunen. Mensen laten schitteren in de spotlights is dan ook een van zijn favoriete werkjes binnen de sector. Tijdens shows en evenementen zal hij het merendeel van de tijd aan de licht- en geluidstafel te vinden zijn.

bottom of page